Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Серпень 2023

Сучасні послуги у Андрушівському ЦНАПі.

У Андрушівській громаді функціонує сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) – єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Приміщення ЦНАП знаходиться в центрі громади та організовано з дотриманням вимог для зручності відвідувачів.

Для покращення доступу до адміністративних послуг для кожного мешканця громади Андрушівська міська рада презентує розширений спектр послуг у ЦНАПі виконавчого комітету міської ради.

Відтепер є можливість отримувати адміністративні послуги  з оформлення паспортних документів у приміщенні Центру надання адміністративних послуг за адресою: м.Андрушівка, пл.Т.Г.Шевченка, 1, 19 кабінет.

До ЦНАПу можуть звернутися усі бажаючі громадяни незалежно від реєстрації місця проживання.

Спеціаліст готовий надати наступні послуги:

  • оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого);
  • обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);
  • обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності);
  • одночасне оформлення закордонного паспорта та ID-картки.