Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Червень 2023

Розпочато реалізацію міжнародного грантового проекту

15.06.2023 року головним офісом Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО, що знаходиться у м.Гельсінкі погоджена додаткова угода між КП «Комсервіс» та ТОВ «ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ СИСТЕМС» щодо реалізації грантового проекту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення в м.Андрушівка Житомирської області».

Тому, вже на цьому тижні розпочалися підготовчі роботи. Підрядною організацією завезено спец.техніку та необхідні матеріали для проведення реконструкції вуличного освітлення. Міською радою спільно з комунальним підприємством готуються необхідні документи для отримання дозволів на початок відповідних робіт.

В рамках реалізації проекту заплановано проведення робіт з монтажу вуличних світильників LED і кронштейнів, демонтаж з/б опор та встановлення нових, заміна існуючих мереж зовнішнього освітлення на СІП, улаштування контурів захисного заземлення і обмежувачів перенапруг, заміна шаф управління та інших робіт. Відповідні роботи будуть проводитись в м.Андрушівка на таких вулицях:  вул.Івана Огієнка, вул.Клубна, вул.Житомирська, вул.Вобяна, пл.Т.Г.Шевченка, вул.Київська, вул.Зазулінського, вул.Володимира Винниченка, вул.Героїв Чорнобиля, вул.Лисенка.