Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Квітень 2023

Засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Андрушівської міської ради

У ході підготовки тридцять першої сесії міської ради, 25 квітня 2023 року відбулось засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Андрушівської міської ради. В роботі комісії також  взяли участь  члени комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин П.М. Рудюк  і  Н.І. Мельник, міський голова Г.І. Білецька, секретар ради О. В. Прокопенко, начальники відділів  міської ради.

Комісією узгоджено та прийнято рішення про винесення на розгляд сесійної зали проекти що стосуються  внесення змін  до Переліку Першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 №11 (зі змінами), про надання згоди на списання основних засобів – спецтранспорту (автовишка), що перебуває на балансі КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС», було розглянуто 42 питання, що стосуються сфери земельних відносин. Крім того розглянуто та схвалено експертні висновки по так званих проектах регуляторних актів – проектів рішень міської ради  «Про затвердження Порядку відчуження майна, що є комунальною власністю Андрушівської міської територіальної громади», «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Андрушівської міської ради».