Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Квітень 2023

Чемпіонат Житомирської області з гирьового спорту пам’яті Морозова Віталія

Найцінніше, що є у людини – це життя та здоров’я. Наша країна щоденно бореться за свої права та суверенітет відстоюючи свою цілісність та незалежність у російсько-українській війні, яка щодня забирає життя кращих з кращих, найсильніших синів нашої держави. За незалежність України, в бою за захист Києва 7 березня 2022 року загинув наш земляк, відомий спортсмен, майстер спорту України – Віталій Морозов, який здобував перемоги на державних та брав участь у міжнародних змаганнях у гирьовому спорті. Він хотів зупинити ворога аби наші діти мали гарне майбутнє. На жаль, його серце зупинилося на цій безжальній війні.

8 квітня, на базі Андрушівського ліцею №1, відбувся чемпіонат Житомирської області з гирьового спорту пам’яті Морозова Віталія.

У змаганнях брали участь 126 спортсменів із шістьох громад (Андрушівської, Житомирської, Попільнянської, Коростишівської, Ємільчинської, Радомишльської).

Команда Андрушівської міської територіальної громади, під керівництвом тренерів-викладачів Затилюка Григорія та Свиридюк Надії, посіла перше загальнокомандне місце серед юнаків та друге командне місце серед дорослих. В індивідуальному заліку спортсмени Андрушівської громади здобули 8 золотих медалей (Свиридюк Надія, Загребельна Віра, Максимець Ольга, Соколівська Оксана, Шеремет Марія, Дідківський Артур, Берладин Вадим, Молочківська Олександра), 3 срібних (Фірова Анастасія, Тропов Олег, Яровенко Максим), 6 бронзових (Добровінський Микола, Косован Степан, Загребельна Діна, Красуненко Валентина, Бонюк Анна, Лаврєнов Владислав).

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури громади, високі досягнення у спорті Грамотою міського голови нагороджено вихованців Андрушівської дитячої юнацько-спортивної школи: Віру Загребельнучемпіонку України з гирьового спорту, Діну Загребельнучемпіонку України з гирьового спорту, Ольгу Максимець – чемпіонку України з гирьового спорту, Надію Свиридюк неодноразову чемпіонку спортивних змагань.

Вперше виконала норматив Кандидата у майстри спорту України Підгорна Віолета.

Дякуємо за підтримку та допомогу у проведенні змагань міському голові Галині Білецькій, спонсорам ФОП Ткачуку Сергію, ФОП Лівінському Василю, Гулько Олегу.