Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Березень 2023

Нарада з директорами закладів освіти Андрушівської міської ради

На виконання розпорядження міського голови від 24.01.2023 № 17-ОД  з лютого по березень 2023 року було створено робочу групу з питань контролю діяльності закладів загальної середньої та дошкільної освіти Андрушівської міської ради.

 24 березня 2023 року відбулася нарада директорів закладів освіти Андрушівської міської ради з  обговорення роботи  закладів освіти громади.  Предметом вивчення функціонування  закладів  були, а саме: фінансово-господарська діяльність, дотримання установчих документів, виконання плану заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу ( цькуванню) в закладах освіти, контроль за веденням обліку вихованців та учнів закладу освіти, виконання інструкцій з діловодства в установах, організація харчування.

З даних питань виступили члени комісії:

  • Сергій Демченко – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, який акцентував увагу на виконанні інструкцій з діловодства в установах.
  • Анастасія Годлевська – головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення міської ради, розповіла про дотримання нормативно-правових документів в галузі освіти.
  • Ніна Суботенко – начальник управління фінансів міської ради та Наталія Кучерява – начальник відділу бухгалтерського обліку міської ради, порушили питання  з ведення бухгалтерського обліку та фінансової дисципліни.
  • Світлана Рудюк – начальник відділу освіти, молоді та спорту акцентувала увагу на виконання заходів спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладах освіти.
  • Галина Білецька – міський голова, підвела підсумки наради, зосередила увагу директорів закладів освіти на виконанні нормативно-правової документації в закладах освіти та усунення недоліків в галузі освіти.