Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Березень 2023

Засідання тридцятої сесії Андрушівської міської ради

24.03.2023 відбулося пленарне засідання чергової 30 сесія міської ради восьмого скликання, на якому було розглянуто 40 питань.

Про стан законності на території піднаглядній Бердичівській окружній прокуратурі інформував Віталій Шпак, керівник Бердичівської окружної прокуратури. Зокрема, Віталій Васильович відмітив позитивну динаміку в частині захисту інтересів держави на пріорітетних напрямках в судовому порядку. Як приклад, за результатами розгляду звернення Андрушівської міської ради, Бердичівською окружною прокуратурою до суду пред’явлено 13 позовів на загальну суму 899 тис.грн. Наразі, судом розглянуто та задоволено 11 позовних заяв на суму 857 тис.грн. Робота Бердичівської окружної прокуратури і в подальшому буде спрямована на забезпечення стану законності в усіх сферах суспільного життя, захисту прав і свобод громадян та інтересів держави в
регіоні.

Начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради Антон Комінарець інформував депутатський корпус про зміни до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Андрушівської територіальної громади на 2023-2024 роки та збільшення статутного капіталу КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС».

Депутати внесли зміни до Положень про відділи апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету, Управління фінансів Андрушівської міської ради, Службу у справах дітей Андрушівської міської ради та затвердили Статути закладів освіти Андрушівської міської ради у новій редакції.

На розгляд пленарного засідання ради було внесено питання створення юридичної особи публічного права – виконавчого комітету Андрушівської міської ради та затвердження Положення про виконавчий комітет Андрушівської міської ради.

Депутати внесли зміни до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2023 рік та розглянули ряд земельних питань.

По всіх питаннях прийняті відповідні рішення, які будуть висвітлені на офіційному веб сайті Андрушівської міської ради згідно чинного законодавства.