Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Березень 2023

У ВІЙНИ – ЖІНОЧЕ ОБЛИЧЧЯ!

Свіжий подих вітру… Особливе передчуття нового…

Потихеньку пробуджується все навколо. Йде змагання холодного і весняного, затяжного і стрімкого. Дерева та квіти розбруньковуються, строкатість барв навколо… Це рух  уперед природи, самого життя!

Весна, жінка… Це сила і ніжність, впевненість і сумніви, любов і недовіра, врода і заздрість. Це мати, донька, сестра, бабуся. Це цілий Всесвіт, в якому не повинно бути зневаги і недовіри, болю і сліз, втрат і страждань – війни!

Материнство та жіночність – це ті невидимі сили, які впораються із будь-якими викликами. Сучасні українські жінки – це «наші Марії з новонародженими, що ховаються від царя Ірода в підвалах, станціях метро та інших хлівах». Українські жінки своєю турботою та добротою  дають відчуття захисту та спокою навіть у най непростіші для країни часи.

Хто вам сказав, що я слабка, що я корюся долі?
Хіба тремтить моя рука
чи пісня й думка кволі?
Ви чули, раз я завела жалі та голосіння, –
то ж була буря весняна,
а не сльота осіння.     ( Л.УКРАЇНКА)