Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Березень 2023

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Комісія з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради працює для результативного вирішення в громаді проблем виховання та забезпечення всебічного розвитку дітей, інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

07 березня 2023 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, де розглядалися питання щодо вчинення фізичного та психологічного насильства над дітьми, які проживають на території Андрушівської громади, про ефективність функціонування дитячого будинку сімейного типу та зняття сімей із соціального супроводу.

Загалом комісією було розглянуто 5 питань. По кожному прийняті виважені, обґрунтовані рішення в інтересах дітей, та взяті на контроль до їх повного виконання.