Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Березень 2023

Профілактична робота з дітьми

З метою запобігання вчинення насильства та жорстокого поводження з дітьми 28 лютого 2023 року була проведена профілактична робота з дітьми, мешканцями Бровківського старостинського округу, які перебувають на обліку та постійному контролі служби у справах дітей Андрушівської міської ради. До профілактичних заходів також були залучені законні представники дітей, староста Бровківського старостинського округу Наталя Манзебур та дільничний офіцер відділу поліцейської діяльності № 1 Бердичівського районного відділу поліції Головного управління національної поліції України в Житомирській області Святослав Ульянинський.

Законні представники та діти були поінформовані про правові методи захисту від домашнього насильства та жорстокого поводження, про їх причини і наслідки та про сутність насильства в сім’ї, як негативного соціального явища.

Також, останнім часом на території України через сучасні засоби комунікації стали масово поширюватись створення телеграм-каналів та груп з тематикою «ЧВК РЕДАН» (підліткова субкультура з рф, метою якої є поширення впливу на підлітків та втягнення їх у міжгрупові конфлікти, в тому числі з вчиненням групових порушень публічного порядку, масових безпорядків тощо). В ході зустрічі дітей та їх батьків було попереджено про участь у таких групах з метою недопущення конфліктів, булінгу та порушень громадського порядку.