Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Березень 2023

Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Відповідно до ст. 9, ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділ комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу проекту рішення Андрушівської міської ради «Про затвердження Порядку відчуження майна, що є комунальною власністю Андрушівської міської територіальної громади» на офіційному сайті Андрушівської міської ради.

Даний проект розроблений з метою врегулювання процедури та встановлення єдиного механізму відчуження майна, яке належить до комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об̕ єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Поштова адреса розробника проекту регуляторного акту, до якого надсилаються зауваження та пропозиції: 13400; м. Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка, 1, Бердичівський район, Житомирська область;

електронна пошта: mis_rada@meta.ua