Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Лютий 2023

НЕБЕСНА СОТНЯ – ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

17 лютого 2021 року Верховна Рада визнала Революцію Гідності одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.

Саме 18-21 лютого 2014 року у Києві були найжорстокіші протистояння між силовиками та учасниками Революції Гідності. 20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Євромайдану

105 Героям Небесної Сотні посмертно надано звання Герой України, а троє іноземців – громадянин Білорусі Михайло Жизневський та громадяни Грузії Зураб Хурція і Давид Кіпіані посмертно нагороджені орденами Героїв Небесної Сотні..

Сьогодні, 20 лютого, відбулося покладання квітів до Пам’ятника Захисникам України з нагоди вшанування пам’яті Небесної сотні. У заході взяли участь міський голова Галина БІЛЕЦЬКА та представники громадськості.

В своєму виступі Галина БІЛЕЦЬКА відмітила: « Цей день – знак поваги до громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє. Вони перші, хто став на шлях боротьби, яка продовжується і сьогодні». Хвилиною мовчання андрушівчани вшанували тих, хто загинув у Києві під час Революції Гідності та запалили лампадки пам’яті за загиблими героями.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!