Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Лютий 2023

А СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА…

Українська революція 1917–1921 років, Холодний Яр і повстанці 1920–1930-х, Українська повстанська армія, учасники дисидентського руху, Революції на граніті, Помаранчева революція, Революції Гідності – доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність, незалежність України.

21 листопада 2013 рік… Євромайдан… Ним розпочались події, відомі нині як Революція Гідності. Його основною метою було долучення держави до правового й економічного простору Європейського Союзу шляхом укладення угоди про асоціацію з ЄС, яку Віктор Янукович відмовився підписати.

Майдан перестав бути назвою місцевості. Він став символом СВОБОДИ!

Герої Небесної Сотні… 107 загиблих… Різних  за віком, статтю, освітою… З різних куточків України та з-за кордону.  Серед них – успішні підприємці й пенсіонери. Найстаршому – Іванові Наконечному – виповнилося 82 роки, а наймолодшому – Назарієві Войтовичу – лише 17.

Різні? Ні… Бо їх об’єднала віра в перемогу правди над неправдою. Ціною жертовності вони показали, що наш український дух – незламний, а народ – нескорений.

Безсмертні душі вбитих героїв відійшли у небеса…

На жаль, цією жертвою не закінчився біль і страждання України. Мужність і відвагу, героїзм і бойове братерство демонструють наші захисники і захисниці кожного дня, кожної миті у війні з росією.

«Биті, знекровлені, палені й топтані, ми знову піднімемося з руїн, із попелу, і знову воскреснемо, розквітнемо, забуяємо!..»

СЛАВА УКРАЇНІ!  СЛАВА ГЕРОЯМ МАЙДАНУ!   СЛАВА ЗСУ!