Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Грудень 2022

«Різдво!.. Ви чуєте? Лишень від звуків цього чарівного слова у небі починають співати невидимі дзвіночки, і здається, що от-от станеться дещо казкове. Чуєте?»

День Святого Миколая… Різдво…Новий рік… Це найочікуваніші свята кожного з нас, тому що вони є символами тепла та радості, чарівності та здійснення мрій.

У дітей нашої громади, які зібралися напередодні новорічних свят в міському будинку культури, одна велика мрія – ПЕРЕМОГА над ворогом та повернення близьких з війни… Їх батьки – захисники і захисниці України, наші Герої, наші ангели-охоронці.

Працівники міського будинку культури та бібліотеки створили святкову атмосферу для своїх маленьких гостей. Діти могли завітати до бунгала бажань, сфотографуватись з казковими персонажами, поласувати солодкою ватою та навчитися розписувати медовий пряник. Візерунки для святкових солодощів кожен вибирав на свій смак.

На новорічне свято до дітей завітали міський голова Галина БІЛЕЦЬКА та благочинний Андрушівського округу Православної церкви України митрофорний протоієрей отець Микола.

Галина БІЛЕЦЬКА привітала діток наших захисників з новорічно-різдвяними святами. «Завдячуючи хоробрості Ваших батьків, Україна буде вільною, а ви щасливими і достойними нащадками своїх батьків-ГЕРОЇВ».

Отець Микола побажав всім присутнім, щоб Вифлеємська зірка освітила всі родини у цей Різдвяний вечір і «нехай кожен день Нового року благословення Господа збереже вас і ваших близьких».

Цікава й оригінальна постановка вистави Житомирського академічного обласного театру ляльок , хореографічний номер полонили серця глядачів. У залі лунав дитячий сміх, захоплення та оплески.

По завершенню вистави маленькі мешканці громади отримали солодкі подарунки, які були придбані за кошти місцевого бюджету.

Святковий настрій, чудова атмосфера, подарунки – все це супроводжувало відвідувачів та учасників заходу. Бажаємо всім українським діткам успіхів у навчанні та безмежної віри у дива.