Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Грудень 2022

Засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради

Сьогодні, 23 грудня 2022 року, відбулося  засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. В засіданні взяли участь 29  членів виконкому. Було розглянуто 11 питань порядку  денного :

  1. Про припинення піклування над неповнолітньою.
  2. Про встановлення опіки, піклування над дітьми-сиротами.
  3. Про надання дозволу на укладання договору дарування частини квартири.
  4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.05.2021 р. №135 «Про затвердження Положення про порядок розгляду звернень громадян в Андрушівській міській раді».
  5. Про розгляд акта постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Андрушівської міської    територіальної громади.
  6. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень.
  7. Про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд та створення комісії для складання акта зовнішнього огляду (акта демонтажу) тимчасових споруд.
  8. Про взяття на соціальний квартирний облік та надання житлової площі в соціальному гуртожитку з видачею ордера.
  9. Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.
  10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна.
  11. Про надання одноразової допомоги.

За результатами розгляду прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.