Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Грудень 2022

19 ГРУДНЯ – ДЕНЬ АДВОКАТУРИ УКРАЇНИ

Шановні адвокати!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем адвокатури України!

Сучасний розвиток України як демократичної, соціальної, правової держави неможливий без належного функціонування правових інститутів адвокатури.

Захист прав і свобод усіх громадян – Ваш пріоритет діяльності, який не зможуть змінити жодні закони та правила. Навіть справедливі закони не можуть застосовуватись автоматично, тому так багато залежить від адвокатів.

Без Вашої допомоги неможливий справедливий результат вирішення справ у судах.  Ви ті, хто «закликані на допомогу», чесно і мужньо стоїте на захисті прав та інтересів, хто присвячує своє життя служінню закону і справедливості!

Бажаю нашим адвокатам знаходити найефективніші рішення, досягати справедливості. Мудрості вам, мужності й витримки у здійсненні цієї високої професійної місії! Здоров’я та сімейного затишку.

Всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова                Галина БІЛЕЦЬКА