Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Грудень 2022

З днем працівників державної виконавчої служби

Шановні працівники державної виконавчої служби!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Робота державного виконавця достатньо складна, адже це повсякденне спілкування з десятками людей, це робота, яка часто пов’язана з гострими конфліктними ситуаціями. Вам постійно необхідно знаходити  законний баланс між інтересами сторін виконавчого провадження, кожна з яких приходить зі своїми проблемами, хтось зі своїм болем.

За Вашими трудовими буднями – людські долі. Від компетентності, сумлінності та неупередженості державних виконавців залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а це – забезпечення дотримання прав та свобод громадян.

Бажаю Вам почуття відповідальності в утвердженні справедливості і законності у суспільстві. Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагородженні довірою і повагою громадян. Міцного здоров’я,  родинного затишку,  благополуччя. Всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

З повагою міський голова                       Галина БІЛЕЦЬКА