Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Червень 2022

До уваги жителів міста Андрушівка та села Гальчин!

Комунальне підприємство Андрушівської міської ради «Комсервіс» забезпечує  жителів даних територій централізованим водопостачанням. Базова подача води здійснюється одним насосом, що забезпечує в повному об’ємі потреби населення.

Проте, під час збільшення вуличної температури +25+30°С та відсутністю опадів, населення потребує великої кількості води, як для господарських потреб, так і для поливу городини. Система водопостачання міста не розрахована на полив городів. Тому, коли сотні людей (кожен тільки трішечки!) починають поливати городи з мережею починаються проблеми, які призводять до проблем у  споживачів: із кранів тече іржава вода, падає тиск у мережах….

В разі різкого збільшення потреби води, водоканал залучає для подачі 4 насоси, які не в змозі забезпечити відповідним об’ємом води населення у кінцевих точках водопостачання.

Між тим, все дуже просто, надмірне споживання води призводить до перепадів тиску у водогонах мережі. Утворюються ділянки з високим та низьким тиском. Це не тільки призводить до поривів труб (мережа не розрахована на такі навантаження), але й з стінок труб на ділянці з підвищеним тиском зривається іржа. Вода, як наслідок, забруднюється  і з крана споживачів тече іржава вода.

Тому просимо жителів міста Андрушівка та села Гальчин зменшити  несанкціонований відбір води у власних домоволодіннях.

КП АМР «Комсервіс» створена робоча група по перевірці використання води в домогосподарствах жителів.