Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Червень 2022

Позачергове засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради

17 червня 2022 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради.

Було розглянуто 8 питань порядку денного:

  1. Про моніторинг надання соціальних послуг в Андрушівській міській територіальній громаді

    Доповідач: Скрицька Н.М. – начальник відділу соціального захисту та охорони здоров`я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету , відмітила , що станом на 01.06.2022 року відділення соціальних послуг за місцем проживання надає соціальні послуги на безоплатній та платній основі 295 особам похилого віку та з них 49 особи з інвалідністю, яких обслуговує 22 соціальні робітники. Відповідно дотарифів на платні послуги та положення про відділення 113 підопічних обслуговуються за плату. Станом на 01.06.22 року надано послуг на суму 47955 грн. Навантаження на одного соціального робітника 13-14 підопічних.

    Відділення надання натуральної та грошової допомоги організовує та координує розподіл продуктів харчування, гуманітарної допомоги одягом та взуттям. З початку року допомогу продуктами харчування (хлібобулочних виробів) отримало 118 чол. на суму 20790 грн. , також від благодійних фондів з початку року надійшло майже 7 тонн гуманітарної допомоги продуктами харчування, засобами гігієни, ліками , дитячим харчуванням яку отримали внутрішньо переміщені особи, особи які перебувають у СЖО , допомогу отримали 541 чол.

    В відділенні надання соціальних послуг в умовах денного перебування надаються послуги консультування, інформування та соціальна адаптація. Працює сестра медична з лікувальної фізкультури проводить загально-зміцнюючий масаж, вимірювання артеріального тиску, за направленням лікаря проводиться магнітотерапія. Надано 3000 послуг 224чол., на суму 15,1 тис.грн

    Під соціальним супроводженням ЦНСП АМР знаходиться 1 дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 8 дітей, та 2 прийомних сім’ї, в яких виховується 7 дітей, 2 опікунських сім’ї, в яких виховується 5 дітей.

    Активно проводиться інформаційна кампанія «Візьми дитину у родину».
  2. Про організацію оздоровлення дітей Андрушівської міської територіальної громади у 2022 році.
  3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.05.2021 р. №141 Про утворення координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики, протидії торгівлі людьми та домашньому насильству Андрушівської міської ради.
  4. Про план роботи виконавчого комітету на III квартал 2022 року.
  5. Про внесення змін до Інструкції з діловодства в апараті
  6. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік.
  7. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень.
  8. Про надання одноразової допомоги.

За результатами розгляду прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.