Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Червень 2022

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення  щодо перейменування  об’єктів міського підпорядкування, назви яких пов’язані з російською федерацією та/або її союзниками (сателітами) із пропозиціями та обгрунтуванням щодо їх перейменування

Громадське обговорення проводиться відповідно до частини п’ятої статті 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності  імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат,  назв і дат  історичних подій» та Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 №989, рішення двадцять першої сесії восьмого скликання Андрушівської міської ради №2 від 27.05.2022 «Про особливості перейменування об’єктів міського підпорядкування, назви яких пов’язані з російською федерацією та/або її союзниками (сателітами), під час дії воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24.02.2022№64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 №2102-IХ»

Організатор громадського обговорення:  Відділ комунальної власності, містобудування та архітектури  Андрушівської міської ради.

Найменування вулиць та провулків м. Андрушівка  та сіл Андрушівської міської територіальної громади запропонованих для перейменування: згідно з Додатком.

Поштова адреса та (або) адреса електронної пошти , номер телефону, строк і форма  для подання пропозицій (зауважень): відділ комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради (м. Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка, 1, телефон  0413694904,   електронна пошта andrushivka.mayno@gmail.com). Свої пропозиції зацікавлені особи подають у порядку визначеному Законом України «Про звернення громадян» шляхом  письмового звернення до організатора обговорень.

Строк подання пропозицій (зауважень) – з 10 червня 2022 року по 09 липня 2022 року.

Місцезнаходження та (або) адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення,   за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення  (м. Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка, 1, телефон  0413694904,   електронна пошта andrushivka.mayno@gmail.com).

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення: Комінарець Антон Олександрович – начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради (м. Андрушівка, пл. Т.Г.Шевченка, 1).

Спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: Результати проведення громадського обговорення буде опубліковано на офіційному сайті Андрушівської міської ради (mis_rada@meta.ua).

Громадське обговорення буде проходити у формі електронних консультацій з 10 червня 2022 року по 09 липня 2022 року.

Анонімні пропозиції (зауваження)не реєструються і не розглядаються. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній  формі, надсилаються електронною поштою з зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи яка їх подає.  Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій  чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.