Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Листопад 2021

Шановні жителі Андрушівської міської територіальної громади!

Розпочинається збір пропозицій до формування Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2022 рік.

На основі наявних проблем та оцінки стану економічного і соціального розвитку громади у Програмі будуть визначені пріоритети соціально-економічного розвитку на 2022 рік, встановлені завдання та розроблені конкретні заходи щодо їх реалізації.

Для того, щоб вплинути на розбудову своєї громади, необхідно надати пропозиції відносно того, що варто включити до Програми соціального і економічного розвитку громади в наступному році. Це можуть бути питання, які стосуються будь-якої сфери: освіти, охорони здоров’я, культури, економіки, інфраструктури, благоустрою та ін. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень місцевої влади, чітко та конкретно сформульовані.

Пропозиції просимо надавати до відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Андрушівської міської ради за адресою: м.Андрушівка, пл.Т.Г.Шевченка, 1 каб.№43 або на електронну адресу: andr_econom@ukr.net до 3 грудня 2021 року.

Всі зібрані ініціативи будуть опрацьовані відділом економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Андрушівської міської ради, передані на розгляд робочій групі, яка утворена відповідно до розпорядження міського голови від 12.11.2021р. №315-ОД «Про розроблення проєкту програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2022 рік» та за результатами розгляду будуть включені до Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2022 рік.

Діліться своїми пропозиціями та впливайте на розвиток нашої громади!