Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Листопад 2021

Оголошення

З метою охоплення жителів громади вакцинацією від COVID-19 на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради створені та функціонують 2 виїзні мобільні бригади та 2 стаціонарні пункти щеплення.

Пункт щеплення за адресою вул. Тітова, 34 (приміщення стаціонару Андрушівської міської лікарні, 2 поверх) працює понеділок-субота, з 10.00 години. Також щепитися щосереди можливо у відділенні Укрпошти за адресою: площа Т.Г. Шевченка, 2. Щеплення здійснюють вакцинами Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech, AstraZeneca (Covishield, SKBio) та Moderna. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

Крім того нагадуємо, що в Україні вже можна проводити щеплення дітей від коронавірусу. Це рішення МОЗ ухвалило ще 13 жовтня. Щеплення дітей рекомендують робити лише однією вакциною – це Comirnaty від Pfizer/BioNTec. Згідно з рекомендаціями Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики, враховуючи дані з безпеки та ефективності вакцини Pfizer, дітей можна щеплювати з 12 років. Щеплення дітей мають проводити лише за згоди батьків і лише у їхній присутності. Для того, щоб організувати щеплення, батьки мають отримати направлення у свого педіатра або сімейного лікаря і з цим направленням піти до пункту щеплення.

Записатися на вакцинацію можливо зателефонувавши на номери 0682916313 (сімейні лікарі) та 0682916317 (педіатри). Захистіть себе та рідних – зробіть щеплення!