Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Листопад 2021

Привітали працівників соціальної сфери

Осінньої пори, у першу неділю листопада відзначають професійне свято працівники соціальної сфери. Це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення. З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це не забути, не загубити у щоденній метушні жодної людини, яка потребує допомоги, уваги та підтримки.

4-го листопада заступник міського голови Сергій Демченко та начальник відділу організаційно-кадрового забезпечення Галина Крушинська від імені міського голови Галини Білецької напередодні  Дня працівника соціальної сфери привітали колектив КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради ».

Сергій Дмитрович у своєму вітанні відзначив особливу роль працівників соціальної сфери та зазначив, що вони виконують не лише свої професійні обов’язки, а й здійснюють місію добра, милосердя і порятунку. Він подякував працівникам за невтомну працю, людяність і небайдужість,  висловив впевненість, що вони й надалі будуть спрямовувати свої зусилля, душевність і доброту на поліпшення якості життя громадян, побажав працівникам міцного здоров’я, родинного затишку, витримки та наснаги.

З нагоди свята працівники соціальної сфери були нагороджені грамотами та подарунками міської ради. Залишається побажати працівникам соціальної сфери, щоб множились добрі вчинки, здійснювались найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі приносило добру славу.