Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Жовтень 2021

З Днем працівників харчової промисловості

Шановні працівники харчової промисловості!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Виробництво харчових продуктів є однією з найперших умов життя людей і розвитку суспільства. На вашу  галузь покладено відповідальне завдання  – задоволення потреб кожної родини в якісній, смачній і доступній продукції харчування.

Вітаючи вас, шановні працівники харчової промисловості, переконана, що ви не зупинитесь на досягнутому, будете докладати максимум зусиль для подальшого розвитку та процвітання усіх галузей харчової промисловості. Нехай кожен день приносить вам нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим та радісним, родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного та відповідального професійного обов’язку.

Бажаю вам, вашим родинам добробуту, благополуччя, міцного здоров’я, творчої енергії, успіхів та здобутків. Нехай ваша невтомна праця буде плідною, здійснюються усі плани, задуми, сподівання на благо України.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА