Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Жовтень 2021

З Днем захисника і захисниці України

Шановні захисники та жителі Андрушівської громади!

Сьогодні Україна відзначає свято тих, хто мужньо й героїчно захищає незалежність та територіальну цілісність нашої держави, – День захисника України.

14 жовтня для України є символічною датою, адже у цей день ми також відзначаємо  свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважалася  покровителем українського  воїнства в різні часи, та  День  українського козацтва.

Упродовж століть українські землі від ворогів боронили відважні воїни української землі. Нині на захисті суверенітету України стоять доблесні українські військові та добровольці, які є гідними спадкоємцями духовних цінностей та традицій славних предків.

Я вдячна кожному, хто героїчно боронив і боронить зараз мир та спокій нашої держави, хто задля світлого майбутнього відважно ризикує своїм найвищим правом – жити. Ваш патріотизм, сміливість та сильний бойовий дух є прикладом для українця!

Дорогі захисники! Нехай у вашому домі завжди будуть затишок та злагода. Міцного здоров’я та миру – в душі та в нашій рідній Україні.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА