Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Червень 2021

Соціальне партнерство

У понеділок, 31-го травня, у рамках соціального партнерства між Андрушівською міською радою та “Кусто Агро”, Андрушівська міська лікарня отримала нове обладнання для відділення реанімації на суму п’ятсот тисяч гривень. Що саме придбати, вирішували спільно з лікарями.

У переліку, зокрема, шість  моніторів пацієнта, чотири насоси шприцеві, два інфузійні насоси, чотири відсмоктувачі портативні медичні, сто тестів на прокальцитонін, сто тестів на D-димер, десять тест-систем імуноферментних, три дозатори піпеточні та дефибриллятор – все, вкрай необхідне для лікування пацієнтів. «Зараз, на жаль, людство і зокрема Андрушівщина стикається з хворобами світового масштабу. Все, що ми отримали, вкрай потрібно саме сьогодні медичним працівникам для надання повноцінної допомоги хворим, які лікуються  в Андрушівській міській лікарні. Висловлюю щиру подяку нашим спонсорам «Кусто Агро»  за допомогу! Ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем медицини і розуміння  важливості вчасно наданої медичної допомоги», – наголосила міський голова Галина Білецька.