Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Червень 2021

Андрушівка та Якушинці – обмін досвідом

Питання та  проблеми які намагаються вирішити об’єднані територіальні громади по всій території України багато в чому є ідентичними. Це збільшення доходної частини місцевого бюджету, залучення якомога більше інвесторів тощо, а все це необхідно для досягнення найголовнішої мети — забезпечення належного рівня життя всіх мешканців  громади. Тому  буває  вкрай важливо звернутися до досвіду іншої громади, яка вже втілила в життя той чи інший «проєкт», відпрацювала складні питання і вже тепер готова поділитися ним з іншими.

Власне для цього напередодні була організована поїздка для працівників Андрушівської міської ради до Якушинецької сільської ради Вінницької області.

А 1-го червня до нас завітали гості з Якушинецької сільської ради на чолі з сільським головою Василем Романюком.

На робочій зустрічі були розглянуті питання освіти у громадах, роботи комунальних підприємств, Центрів надання адміністративних послуг та багато інших. Також делегація Якушинецької сільської ради завітала до  Андрушівської школи мистецтв ім. М.Максименка, міської бібліотеки, інклюзивно-ресурсного центру та взяла участь у святкуванні Міжнародного дня захисту дітей, що проходив у КП ДОЗ «Чайка».