Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Травень 2021

Зі святом останнього дзвоника

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаю вас зі святом останнього дзвоника,  який розпочинає веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

Для молодших школярів цей день сповіщає про завершення навчального року та початок довгоочікуваного відпочинку, для випускників сьогоднішній день особливо пам’ятний, адже вони прощаються зі школою і вирушають у самостійне доросле життя.

Перед Вами, дoрoгi випускники, відкриваються широкі життєві дороги та нові можливості. Бажаю успіхів в oпaнувaннi знань, виважено обрати професію на все життя.

Безмежно дякую вчителям за наполегливу працю з навчання та виховання дітей. Ви сaмoвiддaнo вкладаєте в дитячі душі добре, вічне, запалюєте вогонь знань у їхніх серцях. Своєю діяльністю, терпінням та любов’ю ви формуєте майбутнє нашої держави.

Також висловлюю щиру подяку батькам — за повсякденні турботи, за віддане тепло своїх сердець, за любов та невтомну працю. Ви допомагаєте пізнавати світ, прищеплювати найвищі моральні цінності вашим дітям. Бажаю вам насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров’я і віри в своїх дітей.

Тож щиро вітаю вас зі святом. Щастя всім, добра, успіхів та гарного літнього відпочинку.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА