Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Травень 2021

Зміни щодо порядку призначення житлових субсидій

19 травня 2021 року Кабінетом Міністрів України вкотре було внесено зміни до Положення про порядок  призначення житлових субсидій, затверджених постановою КМУ від 21.10.2021 року № 848 « Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива».

Урядом відновлено можливість призначення житлової субсидії на наступний період домогосподарствам, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020—2021 років, без звернень громадян, крім домогосподарств, яким житлова субсидія:

  1. надавалася у грошовій безготівковій формі;
  2. була призначена за фактичним місцем проживання осіб (орендарі житлових приміщень (будинків); індивідуальні забудовники, будинки яких не прийняті в експлуатацію; внутрішньо переміщені особи);
  3. була призначена без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку), які не проживають за місцем реєстрації.

Отже, якщо Ви не потрапили до 3-х вищезазначених категорій, житлова субсидія на період з травня 2021 року по квітень 2022 року Вам буде перепризначена автоматично, без звернення.

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я міської ради