Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Квітень 2021

Оголошення

Андрушівська міська рада повідомляє, що набув чинності Наказ Міністерства розвитку економіки,торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року №338 « Про деякі питання сфери бджільництва».

Даним Наказом запроваджено нові підходи (норми) щодо реєстрації пасік та їх переміщення, видачі ветеринарного паспорту на пасіку, попередження та встановлення фактів масового отруєння бджіл, інформування аграріями про застосування пестицидів та агрохімікатів, визначено завдання та повноваження постійних комісій, запроваджено єдиний типовий акт.

Враховуючи вищевказану інформацію, просимо пасічників Андрушівської міської територіальної громади (юридичних та фізичних осіб) зареєструвати пасіки згідно чинного законодавства в Андрушівській міській раді.

За довідками звертатись у відділ економічного розвитку  та інвестицій Андрушівської міської ради (тел. 0961183175)