Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Квітень 2021

Увага! Оголошується конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, в межах території Андрушівської міської ради

Відповідно до п.п. 4 п. 16 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081, виконавчий комітет Андрушівської міської ради у відповідності до рішення від 26.04.2021р. №118 оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення роботи конкурсного комітету по організації та проведенню конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам,  що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також умовам проведення конкурсу.

Конкурс є відкритим для всіх претендентів, які відповідають його умовам, а саме, враховується:

  • досвід роботи підприємства з питань організації пасажирських перевезень (не менше 3-х років);
  • наявність фахівців з вищою профільною осві­тою та їх стаж роботи в галузі автомобільного транспорту;
  • наявність матеріально-технічного оснащення для забезпечення належної якості підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету по організації та проведенню конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Переможцем конкурсу визначається під­приємство (організація), яке за оцінкою комітету з визначення робочого органу найбільше відповідає умовам кон­курсу.

З переможцем конкурсу організатор укладає договір на виконан­ня функцій робочого органу строком на 3 роки.

Документи для участі у конкурсі приймаються відділом економічного розвитку та  інвестицій  Андрушівської міської ради за адресою: м.Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка,7 до 16 год. 00 хв. 26 травня 2021 року включно.

Починаючи з 28.04.2021 року перелік документів, що подаються для участі у конкурсі, форму заяви та необхідну інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати у відділі економічного розвитку та інвестицій Андрушівської міської ради за адресою: м. Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка,7. Години роботи: понеділок- п’ятниця – з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., крім вихідних та святкових днів.

Конкурс відбудеться 11 червня 2021 року в приміщенні Андрушівської міської ради, початок засідання конкурсного комітету о 10.00 год. 00 хв.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсі:

  1. Заяву про участь у конкурсі за зразком згідно з додатком;
  2.  Виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  3.  Копію установчих документів (статут, положення, установчий договір тощо);
  4.  Довідки з органів фіскальної служби України про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;
  5.  Довідку про відсутність заборгованості перед управлінням Пенсійного фонду України по сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування;
  6.  Довідку про стан заборгованості із виплати заробітної плати за підписом керівника та головного бухгалтера;
  7.  Копію договору оренди чи свідоцтва про право власності на приміщення;
  8.  довідку, про наявність відповідного матеріально-технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;
  9.  Довідку, яка підтверджує відповідність та наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту, у тому числі фінансиста, юриста, наявність працівників, що мають профільну освіту з питань та управління на автомобільному транспорті та досвіду роботи претендента не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень, а також копії документів, що підтверджують освітньо – кваліфікаційний рівень;
  10.  Довідку  територіального органу Укртрансбезпеки про відсутність (наявність) ліцензії на право провадження господарської діяльності щодо надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом;
  11.  Довідку від органів юстиції щодо відсутності рішень господарського суду про порушення справи про банкрутство;
  12.  Копію свідоцтва платника податку;
  13.  Копію штатного розпису;
  14.  Копію дипломів, трудових книжок, документів про призначення працівників, трудових угод, що підтверджують освіту, досвід роботи фахівців у галузі автомобільного транспорту.

Всі перераховані копії документів завіряються печаткою підприємства (організації) та підписуються відповідальною особою.

 Претендент подає документи у закритому конверті (пакеті), на якому зазначається його назва, адреса й найменування об’єкта конкурсу, з поміткою «Заява на участь у конкурс із визначення підприємства (організації)  для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, в межах території Андрушівської міської ради».