Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Березень 2021

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

 З метою здійснення соціального захисту прав та законних інтересів дітей, сьогодні під керівництвом заступника міського голови Сергія Демченка, було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради. 

На порядок денний було винесено питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав окремих жителів громади відносно на їх малолітніх дітей та неналежне виконання батьками їх батьківських обов’язків.

Під час проведення засідання комісії,  членами комісії ретельно вивчено всі наявні документи по заявлених справах, що потребували свого вирішення, заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення питань по суті.

Після розгляду заяв і документів, членами комісії було проведено співбесіди з заявниками та прийнято компетентні і виважені рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.