Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Березень 2021

Відбулося засідання виконавчого комітету

04 березня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради, на якому розглядалося питання щодо тимчасової торгівлі живими квітами в м.Андрушівка. Відкрила та вела засідання міський голова  Галина Білецька.

На засіданні було розглянуто подані заяви від ФОП Дроботюк Г.С. та ФОП Сахно Т.В. про дозвіл на торгівлю квітами в м.Андрушівка. Розглянувши дані заяви виконавчий комітет Андрушівської міської ради вирішив на час святкування Міжнародного жіночого дня – 8 Березня надати дозвіл на торгівлю живими квітами з 04 по 10 березня 2021 року включно у спеціалізованих магазинах «Ромашка» та «Квіточка» і на прилеглих територіях біля магазинів з дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Правил благоустрою території міста Андрушівка та інших вимог чинного законодавства України.

Як виняток, надано дозвіл  фізичним особам — підприємцям, які застосовують спрощену систему оподаткування та мають право здійснювати виключно роздрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках, застосовують у своїй діяльності КВЕД 47.76, 47.89 на торгівлю живими квітами з 04 по 10 березня 2021 року включно на Кооперативному ринку за адресою: місто Андрушівка, вулиця Житомирська, 43, Бердичівського району, Житомирської області.