Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Лютий 2021

Донорство крові

ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ!

На даний час, ми насолоджуємося радістю тепла в оточенні рідних і близьких –  це зігріває та підтримує нас в різні дні. Станьте частинкою любові до ближнього, щоб подарувати пацієнтам надію на життя!

БУТИ БАЙДУЖИМ – ЛЕГКО.

БУТИ МИЛОСЕРДНИМ – ОСЬ, ЧОГО ПОТРЕБУЄ СВІТ!

«ДЕНЬ ДОНОРА КРОВІ»  

26.02.2021 (ПТ)

Адреса: м. Андрушівка, вул. Тітова, 34, І поверх стаціонарного корпусу Андрушівської міської лікарні

Години прийому: 1000-1400

Увага! (вік більше 18 років, вага більше 50 кг; див. пам’ятку донора до та після донації; пред’явити реєстратору паспорт та ідент. код)

Кожен донор має право: 

  • можливість безкоштовного обстеження та отримання довідки (загальний аналіз крові, в тому числі визначається група крові, резус-належність, рівень гемоглобіну, лейкоцитів, еритроцитів, тромбоцитів та АЛТ; аналіз на маркери ВІЛ (СНІД)-інфекції, гепатиту В, С та сифілісу; дослідження на антитіла, щодо COVID-19).
  • отримати вихідний день зі збереженням середнього заробітку в день здачі крові, а також один день оплачуваної відпустки протягом року.

КНП «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КРОВІ» ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

телефон для довідок: +38063-822-19-62; +38(0412) 33-30-24

Facebook: https://www.facebook.com/ztbloodcentre/

Житомирський обласний центр крові

Instagram: zhytomyr_centr_krovi