Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Лютий 2021

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

25 лютого відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядалося питання  застосування обмежень на території Андрушівської міської ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами). Провів засідання  Сергій Демченко – заступник голови комісії.

Комісією прийнято рішення щодо забезпечення контролю за виконанням протиепідемічних заходів відповідно до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки визначених постановою КМУ від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами від 17 лютого 2021 року № 104)  (враховуючи протиепідемічні обмеження, передбачені для «зеленого» та «жовтого» рівнів епідемічної небезпеки), ввести з 26 лютого 2021 року на території Андрушівської міської ради наступні обмеження:

  • проведення масових заходів за участі більше 20 осіб;
  • здійснення планових госпіталізацій у лікарнях;
  • відвідування спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури.

Керівникам закладів загальної середньої освіти перевести учнів 5 – 11 класів на дистанційну форму навчання з 26.02.2021р. по 11.03.2021р.

Андрушівському відділенню Бердичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області (Пенькевич С.Б.) забезпечити контроль за дотриманням карантинних заходів та громадський порядок по виконанню протиепідемічних обмежувальних заходів для відповідних рівнів епідемічної небезпеки, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 (зі змінами).

Створено мобільну групу щодо запобігання занесенню і поширенню випадків COVID-19 на території Андрушівської міської ради.