Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення 6. Про надання згоди на утворення Волосівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

24 Грудень 2020

Рішення 6. Про надання згоди на утворення Волосівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Друга сесія Восьмого скликання

Друге пленарне засідання

24.12.2020 №6

Про надання згоди на утворення  Волосівської  амбулаторії загальної практики – сімейної медицини

Відповідно до ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Андрушівської міської ради від 30.10.2020  «Про входження до складу засновників та безоплатне прийняття прав засновників і майна», враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Андрушівської міської ради, з метою покращення надання медичної допомоги жителям населених пунктів с.Волосів та с.Нова Котельня Андрушівського району, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Андрушівської міської ради на припинення  діяльності Волосівського фельдшерсько-акушерського пункту (ФАП за адресою: Житомирська область, с.Волосів, вул. Кооперативна,1 Б. та утворення на його базі Волосівської амбулаторії загальної практики — сімейної медицини.
  2. Доручити керуючому справами виконавчого комітету міської ради Михайловському С.А. забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному сайті Андрушівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (голова комісії Рудюк П.М.).

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА