Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення 25. Про отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту “Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м. Андрушівка Житомирської області”

23 Грудень 2020

Рішення 25. Про отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту “Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м. Андрушівка Житомирської області”

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Друга сесія Восьмого скликання

від 23 грудня 2020 року №25

Про отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м. Андрушівка Житомирської області»

Відповідно до статті 19 Конституції України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Цивільним кодексом України, Рамковою угодою між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією, підписану 17 вересня 2009 року, ратифікованою Законом України «Про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією» від 21 вересня 2010 року N 2533-VI, з метою впровадження енергозберігаючих технологій, підвищення енергоефективності міських об’єктів та забезпечення скорочення обсягів викидів СО2 , враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань соціального-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти участь у грантовій програмі дій НЕФКО «Енергоефективність в малих та об’єднаних громадах України»  щодо впровадження енергозберігаючих заходів та підвищення енергоефективності міських об’єктів.
  2. Дати згоду на отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проєкту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м. Андрушівка Житомирської області».
  3. Укласти з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) як виконавчою організацією програми дій «Енергоефективність в малих та об’єднаних громадах України» договір про грант та затвердити наступні умови такого договору:
    1. Назва проєкту: «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м. Андрушівка  Житомирської області».
    2. Обсяг та валюта гранту: 360 000євро.
    3. Мета гранту: впровадження енергоефективних заходів в системі вуличного освітлення м. Андрушівка  спрямованих на:
      • забезпечення необхідного рівня освітленості вулиць,
      • скорочення споживання електричної енергії,
      • скорочення бюджетних витрат на енергоресурси,
      • безпека життєдіяльності та створення комфортного середовища для мешканців міста в темну пору доби,
      • зменшення шкідливих викидів в атмосферу, як наслідок скорочення споживання електричної енергії.
  4. Доручити Андрушівському міському голові БІЛЕЦЬКІЙ Галині Іванівні підписати від імені Андрушівської міської ради договір про грант на умовах НЕФКО, викладених в договорі та визначених в пункті 3 цього рішення, та усі пов’язані документи, необхідні для отримання гранту та реалізації у місті зазначеного в пункті 2 цього рішення проєкту.
  5. З метою реалізації проєкту надати повноваження відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради щодо організації та проведення закупівель, пов’язаних з проєктом відповідно до Керівництва із закупівель НЕФКО, укладення за результатами таких закупівель договорів з постачальниками товарів/робіт/послуг, що фінансуються ресурсами гранту.
  6. Координацію роботи по виконанню цього рішення покласти на відділ економічного розвитку та інвестицій Андрушівської міської ради та заступника Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Горкуна В.І.
  7. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Горкуна В.І.
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального-економічного розвитку, бюджету та фінансів (голова комісії Ткаченко Д.В.)

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА