Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №96 від 29.02.2024 р. Про затвердження звіту про результати виконання Програми Андрушівської міської ради по заходах та роботі з територіальної оборони на 2022 – 2023 роки.

29 Лютий 2024

Рішення №96 від 29.02.2024 р. Про затвердження звіту про результати виконання Програми Андрушівської міської ради по заходах та роботі з територіальної оборони на 2022 – 2023 роки.

Оригінальний файл з текстом поіменне голосування: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 Сорок друга сесія                                                                    Восьмого скликання

 29.02.2024                                                                                                  №96

Про затвердження звіту про результати виконання Програми  Андрушівської міської ради по заходах та роботі з територіальної оборони на 2022 – 2023 роки

       Відповідно до ст.ст.25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 16.02.2024 №68, рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

         1. Затвердити звіт про результати виконання Програми Андрушівської міської ради по заходах та роботі з територіальної оборони на 2022 – 2023 роки, що додається.

Міський голова                                                                           Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток

до рішення сорок другої сесії

Андрушівської міської ради

восьмого скликання

29.02.2024 р.  №96

ЗВІТ

про результати виконання Програми  Андрушівської міської ради по заходах та роботі з територіальної оборони на 2022 – 2023 роки

Згідно з положеннями Конституції України, захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави.

Законами України “Про військовий обовʼязок і військову службу”, “Про оборону України”, “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, “Про місцеве самоврядування в Україні”  визначено, що до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, окрім іншого, належить організація та участь у здійсненні заходів, пов’язаних з підготовкою і виконанням завдань територіальної оборони на відповідній території; вирішення відповідно до законодавства питань, пов’язаних з наданням військовим частинам, установам, навчальним закладам Збройних Сил України службових приміщень і жилої площі, інших об’єктів, комунально-побутових послуг; здійснення контролю за їх використанням, наданням послуг; здійснення заходів щодо підготовки населення України до участі в русі національного спротиву тощо.

Для виконання завдань з територіальної оборони – охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій, оборона населених пунктів, організація руху опору, підтримання правового режиму воєнного стану, передбачено створення підрозділів територіальної оборони. Питання матеріального забезпечення підрозділів територіальної оборони покладається на органи місцевого самоврядування. Для приведення в боєздатний стан та підтримання постійної бойової готовності підрозділів Збройних сил України, територіальної оборони передбачені навчальні збори, тренування з територіальної оборони та укомплектування.

Програма визначала основні напрямки підтримки та забезпечення роти охорони при Першому відділу Бердичівського РТЦК та СП Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, зміцнення матеріально-технічної бази, створення належних умов для виконання покладених завдань, підвищення рівня громадської безпеки і порядку, фінансування заходів територіальної оборони місцевого значення.

       Головною метою та завданням Програми було:

 своєчасне проведення оповіщення військовозобов’язаних;

 забезпечення пунктів оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів  засобами  зв’язку, документацією та обладнанням;

         виділення коштів на потреби роти охорони Першого відділу Бердичівського РТЦК та СП Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для придбання  речового майна, матеріально-технічних засобів, паливо-мастильних матеріалів, обладнання, засобів  зв’язку,  продуктів харчування.

На заходи передбачені програмою Першому відділу Бердичівського РТЦК та СП Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, як учаснику програми, з місцевого бюджету в 2022 році було виділено 354000 грн., для покращення матеріально-технічного забезпечення.

Завідувач сектору з питань мобілізаційної

роботи та цивільного захисту                                              Сергій ЖЕЛЄЗНЯКОВ