Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №9 від 30.06.2023 р. Про внесення змін до Положення про відзнаки Андрушівської міської ради

30 Червень 2023

Рішення №9 від 30.06.2023 р. Про внесення змін до Положення про відзнаки Андрушівської міської ради

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


Тридцять третя сесія                                                                  Восьмого скликання

30.06.2023                                                                                                       №9

Про внесення змін до Положення про  

відзнаки Андрушівської міської ради

            Відповідно ст.ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою заохочення і стимулювання працівників підприємств, установ та організацій Андрушівської міської територіальної громади, які внесли вагомий особистий внесок у розвиток громади, досягли значних успіхів у професійній, громадській діяльності, за визначні заслуги у розвитку економіки та соціальної сфери громади, врахувавши рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Внести зміни до Положення про відзнаки Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 року №60 зі змінами, а саме :
– п.6, р.ІІІ «При нагородженні Грамотою вручається грошова винагорода в розмірі 300 гривень, при врученні Подяки – у розмірі 200 гривень або цінний подарунок на таку ж суму.» замінити на «При нагородженні Грамотою вручається грошова винагорода  в розмірі 1000 гривень, при врученні Подяки – у розмірі 500 гривень або цінний подарунок на таку ж суму.»;

– п. 5, р.ІV «Особі, відзначеній Вітальною адресою, вручається Вітальна адреса та грошова винагорода в розмірі 150 гривень або цінний подарунок на таку ж суму.» замінити на «Особі, відзначеній Вітальною адресою, вручається Вітальна адреса та грошова винагорода в розмірі 300 гривень або цінний подарунок на таку ж суму.».

      2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку, запобіганню корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Олександр САВЕНКО) та заступника міського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

 
Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА