Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №9 від 27.05.2022 р. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до священослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату) на території Андрушівської міської територіальної громади

27 Травень 2022

Рішення №9 від 27.05.2022 р. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до священослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату) на території Андрушівської міської територіальної громади

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять перша сесія

Восьмого скликання

27.05.2022

№9

Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до священослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату) на території Андрушівської міської територіальної громади

Відповідно до ст.ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення волонтерів, активістів, представників громадських організацій, ситуацію, яка склалася в країні у зв’язку із воєнними діями з боку російської федерації, звернення благочинного Андрушівського округу УПЦ Архімандрита Макарія та настоятелів парафій Андрушівського округу, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Схвалити текст звернення депутатів Андрушівської міської ради восьмого скликання до священнослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату) на території Андрушівської міської територіальної громади щодо єднання з Помісною Православною Церквою України (додається).
  2. Доручити міському голові Галині Білецькій підписати звернення.
  3. Загальному відділу Андрушівської міської ради (Гриневич М.С.) надіслати звернення священнослужителям Української православної церкви Московського патріархату та оприлюднити на офіційному вебсайті Андрушівської міської ради.
  4. Старостам старостинських округів Андрушівської міської ради донести жителям своїх сіл у яких присутні парафії УПЦ (МП) дане звернення.
  5. Звернення благочинного Андрушівського округу УПЦ Архімандрита Макарія та настоятелів парафій Андрушівського округу взяти до відома.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, запобiгання корупцiї, депутатської етики та місцевого самоврядування  (Савенко О.Ю.), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригіналі документу за посиланням зверху