Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №75 від 24.02.2023 р. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Ніколайчуку І.Д.

24 Лютий 2023

Рішення №75 від 24.02.2023 р. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Ніколайчуку І.Д.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять дев’ята сесія                                                                 Восьмого скликання

24.02.2023                                                                                                                                   №75

Про відмову в затвердженні проекту

землеустрою щодо відведення

земельної ділянки з метою передачі

у власність Ніколайчуку І.Д.

          Розглянувши повторно заяву громадянина Ніколайчука Івана Дмитровича жителя смт.Озерне, вул.——, іден. номер —— про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства загальною площею 2,0 га за межами населеного пункту с.Яроповичі, враховуючи Рішення Житомирського окружного адміністративного суду від 21 жовтня 2022 року справа № 240/5106/22 та рекомендації постійної комісії, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 122, пп.5 п.27 Перехідних Положень Земельного кодексу України, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Відмовити Ніколайчуку Івану Дмитровичу в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 2,0 га за межами населеного пункту с.Яроповичі кадастровий номер —— в зв’язку з забороною безоплатної передачі земель комунальної власності у приватну власність.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА