Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №7 від 28.01.2022 р. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №8 (зі змінами) “Про визначення та затвердження переліку адміністративних послуг”

28 Січень 2022

Рішення №7 від 28.01.2022 р. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №8 (зі змінами) “Про визначення та затвердження переліку адміністративних послуг”

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сімнадцята сесія

Восьмого скликання                                                         

28.01.2022

№7

Про внесення змін до рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №8 «Про визначення та затвердження переліку адміністративних послуг» (зі змінами)

Керуючись ст.ст.26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12 Закону України «Про адміністративні послуги», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523-р  «Деякі питання надання адміністративних послуг виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» (зі змінами), наказом Міністерства юстиції України від 29.08.2018 №2825/5 «Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», з метою приведення у відповідність переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Андрушівської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин,  міська  рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Переліку адміністративних послуг, які надаються через  Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради, визначеного рішенням п’ятої сесії Андрушівської міської ради  восьмого скликання від 26.02.2021 №8 (зі змінами), виклавши його у новій редакції  (додається).
  2. Суб’єктам надання адміністративних послуг після прийняття даного рішення, розробити та подати на затвердження у встановленому порядку оновленні інформаційні та технологічні картки.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Савенко О.Ю.), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради   Демченка С.Д.     

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі за посиланням вище