Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №7 від 01.10.2021 р. Про затвердження рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради «Про надання згоди на укладення договорів постачання газу КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ»

01 Жовтень 2021

Рішення №7 від 01.10.2021 р. Про затвердження рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради «Про надання згоди на укладення договорів постачання газу КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Дванадцята сесія

Восьмого скликання

01.10.2021

№7

Про затвердження рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 10.09.2021 №208 «Про на надання згоди на укладення договорів постачання газу КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ»

Відповідно до статей 26, 40, 51, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.2 ст.73, п.2 ст.73-2, ст.78 Господарського Кодексу України, Закону України «Про публічні закупівлі», враховуючи рекомендації  постійних комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради №208 від 10.09.2021 «Про надання згоди на укладення договорів постачання газу комунальному підприємству Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ» із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА