Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №68 від 26.02.2021 р. Про розгляд звернення депутата Андрушівської міської ради восьмого скликання Пашинської Т.В.

26 Лютий 2021

Рішення №68 від 26.02.2021 р. Про розгляд звернення депутата Андрушівської міської ради восьмого скликання Пашинської Т.В.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

П’ята сесія Восьмого скликання

26.02.2021

Про розгляд звернення депутата Андрушівської міської ради восьмого скликання Пашинської Т.В. до Житомирської обласної державної адміністрації

Відповідно до Конституції України, статей 26, 49, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування, звернення депутата Андрушівської міської ради восьмого скликання Пашинської Т.В., міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Звернутися до голови Житомирської обласної державної адміністрації про надання інформації щодо плану заходів по організації та проведення імунізації (вакцинації) жителів Андрушівської територіальної громади (додається).
  2. Доручити міському голові Галині БІЛЕЦЬКІЙ підписати звернення.
  3. Загальному відділу міської ради (Гриневич М.С.) оформити та надіслати звернення до голови Житомирської обласної державної адміністрації.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Савенко О.Ю.)

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА

рішення не прийнято