Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №68 від 24.02.2023 р. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Городківської сільської ради двадцять четвертого скликання від 16.07.2003 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність»

24 Лютий 2023

Рішення №68 від 24.02.2023 р. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Городківської сільської ради двадцять четвертого скликання від 16.07.2003 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять дев’ята сесія                                                                  Восьмого скликання

24.02.2023                                                                                                                                    №68

Про внесення змін до рішення сьомої сесії Городківської сільської ради двадцять четвертого скликання від 16.07.2003 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність»

          Розглянувши заяву громадянина Комінарця Сергія Олександровича, жителя м.Житомир, вул.——, кв.1, іден. номер ——- про внесення змін до рішення сьомої сесії Городківської сільської ради двадцять четвертого скликання від 16.07.2003 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність», враховуючи розроблену ТОВ «ГЕОМЕТР» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі(на місцевості), рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШУЄ:

1.Внести зміни до рішення сьомої сесії Городківської сільської ради двадцять четвертого скликання від 16.07.2003 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність» виклавши п.1 у новій редакції:

«1. Передати Комінарцю Сергію Олександровичу у власність земельні ділянки загальною площею 0,5529 га в тому числі: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею 0,25 га, для ведення особистого селянського господарства 0,3029 га, в тому числі ділянка №1-0,03га, ділянка №2-0,2729га».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА