Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №6 від 30.06.2023 р. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкту нерухомого майна згідно переліку

30 Червень 2023

Рішення №6 від 30.06.2023 р. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкту нерухомого майна згідно переліку

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять третя сесія                                                                  Восьмого скликання

30.06.2023                                                                                                    №6

Про приватизацію шляхом

продажу на аукціоні об’єкту

нерухомого майна згідно переліку

          Керуючись п.30 ст.26, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.6, 10, 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», з метою ефективного використання майна комунальної власності Андрушівської міської ради, враховуючи рішення Андрушівської міської ради від 30.06.2023 №5 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади, що підлягає приватизації шляхом продажу на аукціоні» та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Приватизувати шляхом продажу на аукціоні об’єкт нерухомого майна згідно переліку, за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, місто Андрушівка, вулиця Воб’яна, 15 А, площею 153,9 кв.м, що є комунальною власністю Андрушівської міської ради.

2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету провести необхідні заходи, передбачені чинним законодавством, для здійснення приватизації об’єкта.

          3. Уповноважити Андрушівського міського голову Білецьку Галину Іванівну на підписання договору купівлі-продажу об’єкта приватизації від імені Андрушівської міської ради.

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин    (Петро РУДЮК) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА