Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №59 від 25.06.2021 р. Про визначення уповноваженого органу з приватизації державного житлового фонду.

25 Червень 2021

Рішення №59 від 25.06.2021 р. Про визначення уповноваженого органу з приватизації державного житлового фонду.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Дев’ята сесія Восьмого скликання

25.06.2021 №59

Про визначення уповноваженого органу з приватизації державного житлового фонду

Керуючись частиною 1 статті 143, статтею 144 Конституції України, статтею 9 Житлового  Кодексу Української РСР, статтями 327, 328, 346, 379 Цивільного кодексу України, статтями 29, 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про приватизації державного житлового фонду», Наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України №396 від 16.12.2009р., зареєстрованого в Мінюсті України 29.01.2010р. за №109/17404 та Положенням цього  наказу  «Про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Уповноважити виконавчий комітет Андрушівської міської ради здійснювати приватизацію державного житлового фонду, який знаходиться на території Андрушівської міської територіальної громади та приймати рішення про приватизацію державного житлового фонду (далі – орган приватизації).
  2. Доручити відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету приймати, реєструвати, готувати та оформлювати документи про передачу у власність громадян квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках, кімнат у комунальних квартирах, в тому числі виготовляти свідоцтво про право власності та реєструвати його.
  3. Доручити Андрушівському міському голові підписувати свідоцтво про право власності на приватизований державний житловий фонд.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово -комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА