Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №55 від 29.10.2021 р. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду, ПП “Яроповичі”

29 Жовтень 2021

Рішення №55 від 29.10.2021 р. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду, ПП “Яроповичі”

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьмого скликання

29.10.2021

№55

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в орендуПП «Яроповичі»

Розглянувши клопотання ПП «Яроповичі» с.Яроповичі, вул.Київська,45, іден.код 34277478 про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва орієнтовною площею 3,5 га. в с.Яроповичі, вул.Садова, 88, на якій розташовано комплекс будівель, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №35772905 від 28.02.2020 року та рекомендації постійної комісії, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 22, 93, 122, 134 Земельного кодексу України, ст.ст.19, 50 Закону України «Про землеустрій», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати ПП «Яроповичі» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва орієнтовною площею 3,5 га в с.Яроповичі, вул.Садова, 88 із земель запасу Андрушівської міської ради с.Яроповичі.
  2. ПП «Яроповичі» замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки відповідно чинного законодавства.
  3. Термін дії рішення – 6(шість) місяців.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.).

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА