Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №55 від 29.03.2024 р. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю) Кондратюк В.В.

29 Березень 2024

Рішення №55 від 29.03.2024 р. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю) Кондратюк В.В.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок третя сесія                                                                             Восьмого скликання

29.03.2024                                                                                                   №55

Про виділення в натурі (на місцевості)

земельної ділянки (паю) Кондратюк В.В.

         Розглянувши заяву громадянки Кондратюк Вікторії Володимирівни, жительки Коростишівського району с.Мамрин, вул.—–, іден.номер —– про виділення земельної ділянки (паю) №497 загальною площею 2,7152 га по реформованому Нехворощанському КСП, враховуючи свідоцтво про право на спадщину за законом від 26.12.2023 року, сертифікат на право на земельну частку (пай) ЖТ №0118870, довідку старости Нехворощанського старостинського округу №27 від 31.01.2024 року, Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ——від 08.02.2024 року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток(паїв)» ст.12, пункт ґ ст. 81 Земельного кодексу України, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Виділити громадянці Кондратюк Вікторії Володимирівні в натурі (на місцевості) земельну ділянки (пай) по реформованому Нехворощанському КСП №497 загальною площею 2,7152 га, кадастровий номер ——-.

2. Громадянці Кондратюк Вікторії Володимирівні провести оформлення речового права на дану земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та секретаря ради Ольгу ПРОКОПЕНКО.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА