Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №5 від 26.03.2021 р. Про затвердження договору про грант з НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту

26 Березень 2021

Рішення №5 від 26.03.2021 р. Про затвердження договору про грант з НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Шоста сесія Восьмого скликання


26.03.2021 №5

Про затвердження договору про грант з НЕФКО для фінансування інвестиційного проєкту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м. Андрушівка Житомирської області»

Відповідно до частини 1 пункту 43 статті 26,частини 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. ЗАТВЕРДИТИ договір про грант NIP/2020/137 від 2 лютого 2021 року (додається), укладений між Андрушівською міською радою та Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО), зокрема, на наступних умовах:
    1. Мета залучення гранту – впровадження енергоефективних заходів в системі вуличного освітлення м. Андрушівка.
    2. Розмір та валюта гранту – 300 000 євро (триста тисяч євро);
    3. Грант надається в євро та буде сплачуватися грантодавцем безпосередньо компаніям-постачальникам.
  2. УПОВНОВАЖИТИ міського голову Галину БІЛЕЦЬКУ у відповідності до вимог законодавства вчиняти всі необхідні правочини та дії, пов’язані з залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, пов’язані із залученням гранту з НЕФКО для фінансування інвестиційного проєкту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м.Андрушівка  Житомирської області».
  3. Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА