Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №48 від 29.03.2024 р. Про внесення змін до рішення сорок другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.02.2023 року №31 «Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця».

29 Березень 2024

Рішення №48 від 29.03.2024 р. Про внесення змін до рішення сорок другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.02.2023 року №31 «Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця».

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок третя сесія                                                                         Восьмого скликання

29.03.2024                                                                                                 №48

Про внесення змін до рішення сорок другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.02.2023 року №31 «Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця»

         Розглянувши клопотання ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця», Житомирська обл, Житомирський р-н, с.Щигліївка, вул.Шевченка Т.Г., 11-А, код ЄДРПОУ 39260867 про внесення змін до рішення сорок другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.02.2024 року №31 в частині зменшення орендної плати за земельні ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, враховуючи рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду землі», Податковим кодексом України, міська рада

ВИРІШУЄ:

         1. Внести зміни до рішення сорок другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.02.2024 року №31 «Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця», а саме: пункт 2 рішення викласти в новій редакції:

         «2. Орендну плату за використання земельних ділянок встановити в розмірі 3(три) відсотки нормативної грошової оцінки».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та секретаря ради Ольгу ПРОКОПЕНКО.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА